SISTEME DE TERMOIZOLATII SI TERMOHIDROIZOLATII

Echipa ExpertHidro realizeaza termohidroizolatii si termoizolatii in Galati cu rolul de a reduce pierderile de caldura prin elementele cladirii astfel incat in interiorul constructiei sa se realizeze conditii de confort termic.

Acestea pot fi realizate cu polistiren expandat sau extrudat, vata bazaltica, sape si adezivi speciali, spuma poliuretanica, vopsea termoizolanta.

De ce sunt importante aceste sisteme de termo-hidro-izolaţii? O termoizolaţie deficitară conduce la pierderi de căldură, ceea ce va afecta negativ costurile de incalzire in timpul iernii si cele de mentinere a temperaturii optime in timpul verii.

Amenajari Exterioare

Aceste lucrări trebuiesc executate pe timp favorabil, nu in conditii de ploaie sau ninsoare.

Pentru ca izolaţia să poată fi instalată în cele mai bune condiţii de temperatură şi umiditate este bine sa fie executata la temeraturi de + 10 grC.

Daca vreți sa petreceți o iarnă liniştită, în căldura şi confortul casei in care locuiți sau clădirii de birouri în care vă desfăşuraţi activitatea, contactaţi-ne cât mai curând pentru a stabili o primă evaluare a stării terasei clădirii şi a realiza instalarea de noi sisteme de termohidroizolaţie în cele mai bune condiţii.