Viziune. Profesionalism. Seriozitate. Respectarea Angajamentelor

MATERIALE DE CALITATE

Pentru sisteme complete de hidroizolatii, va punem la dispozitie o gama variata de produse. Ixxx

PROFESIONALISM & SERIOZITATE

Compania noastra este caracterizata prin seriozitate si profesionalism.

PRETURI COMPETITIVE

Oferte pentru preturi competitive la preţuri imbatabile doar pe ExpertHidro.Ro

10 ANI GARANTIE

Toate lucrarile de hidroizolatii efectuate prin firme specializate sunt predate cu garantie de executie.

10 ANI EXPERIENTA

De 10 ani pe piata constructiilor din Romania si executam lucrari de hidroizolatii si termohidroizolatii la standarde ridicate.

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Mereu la dispozitia d-voastra pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Cu o vasta experienta, firma noastra este recunoscuta pentru realizarea de prestari servicii profesionale in domeniul hidroizolatiilor. De la infiintare, ne-am propus un standard inalt de calitate ce poate fi atins numai cu lucratori specializati si atestati!

Expertul in Hidroizolatii

Echipa ExpertHidro – Realizeaza sisteme profesionale de hidroizolații industriale și civile. Hidroizolare impecabilă rosturi, structuri exterioare, subterane.

Executie & Mentenanta

Echipa ExpertHidro – Va ofera servicii executie si mantenanta a sistemelor de hidroizolatii pentru terase,hale industriale si comerciale.

Inchirieri Schele Metalice

Firma noastra inchiriaza schela metalica. Putem asigura transportul si montajul schelelor metalice in Galati, Braila, Tecuci, Focsani.

Cu o experienta de 10 ani in domeniul constructiilor in anul 2018 am infiintat o companie noua care se dedica in special serviciilor de executie si mentenanta pentru lucrari de hidroizolatii.

Consultanta inca din stadiul de proiectare, urmarire a executiei, a comportarii in timp si mentenanta.

Servicii de hidroizolatii in Galati, Braila pentru terase, acoperis bloc,hale idustriale si comerciale , sisteme de hidroizolatii fundatii, termohidroizolatii.

Hidroizolatia cu membrana bituminoasa este cea mai folosita solutie pentru acoperisurile majoritatii constructiilor civile si industriale. Are, de asemenea, o aplicabilitate diversa pentru: fundatii, bazine, terase circulabile si necirculabile, terase verzi.