Constructii si Amenajari Interioare / Exterioare

Firma cu mai mult de 10 ani de experiență și de servicii personale pentru clienții din construcții și de gestionare a diferitelor tipuri de lucrări.

Prin conceptul “management de proiect / la cheie” garantam respectarea deplină a angajamentelor convenite: bugete, calități și finisaje constructii, management și coordonare a lucrărilor.

Executam lucrări de amenajări interioare și exterioare de calitate superioara. Rigips, soluții împotriva focului cu materiale de rigips, gresie, faianță, parchet, zugrăveli, glet, montaj deck(wpc), pavaje de orice fel, termohidroizolatii.

Sfaturi si idei pretioase pentru amenajari interioare frumoase. Bai, bucatarii, dormitoare si sufragerii ! Proiecte de case cu parter, mansarda si etaj.

Amenajari Interioare

Proiecte de case cu parter, mansarda si etaj. Amenajari interioare, design interior oferit de ExpertHidro. Servicii de amenajari interioare si design interior case, apartamamente. Design interior si amenajari.

Amenajari Exterioare

Firma noastră tratează lucrurile foarte în serios. Principala caracteristică a lucrărilor exterioare e reprezentată de faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (acţiunea razelor solare, acţiunea vântului, acţiunea ploii, acţiunea îngheţ – dezgheţului, acţiuni fizico-chimico-biologice).

Constructii Civile & Industriale

Avand o experienta vasta realizam constructii integrale, fiecare realizare a noastra purtand amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei şi entuziasmului unor tehnicieni de exceptie, dispusi mereu sa te asculte, indrume si ajute. Realizăm toate fazele de execuție: lucrări de fundare, zidărie, dulgherie și toate tipurile de finisări atât interioare cât și exterioare.

Firma specializata

Realizam constructii acoperisuri si schimbari acoperisuri, reparatii. Avand o experienta vasta realizam constructii integrale, fiecare realizare a noastra purtand amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei şi entuziasmului unor tehnicieni de exceptie, dispusi mereu sa te asculte, indrume si ajute.

Realizam pentru afacerea dumneavoastra spatii industriale de inalta calitate. Dispunem de toate mijloacele de transport şi mijloace de mecanizare (automacarale, autobasculante, excavatoare) necesare pentru execuţia lucrărilor industriale.

Daca va ganditi sa construiti un teren de sport sau o piscina experienta noastra ne recomanda si in acest tip de lucrari.