HIDROIZOLATII INDUSTRIALE SI COMERCIALE (HALA, DEPOZIT, SALON, CONSTRUCTII METALICE)

Izolam suprafete industriale de orice tip si dimensiune lucram cu membrane bituminoase cu lipire la cald de diferite densitati 2-6 kgmp cu armatura de poliester și ardezie, garantia pe calitatea lucrarii este de la 5-10 ani, binenteles veti primi si certificat de comformitate si fisa tehnica de la producator pentru materialele folosite.

Cere oferta de preț prin formularul de contact sau adresa de e-mail și o veți primi în maxim 24 ore.

Dacă sunteți Societati comerciale sau institutii publice și detineti spatii comerciale, hale de producție, hale depozitare, centre comerciale, silozuri, parcari sau orice acoperiș tip terasa sau sarpanta, de asemenea oferim și mentenanta/reparații și intretinere pentru orice tip de acoperiș la suprafete de minim 200mp.

Asociatiile de Proprietari beneficieaza de preturi preferentiale și posibilitate de plata rate lunare.

Servicii Premium

Acest serviciu se adreseaza doar societatilor comerciale și institutiilor publice care dețin clădiri cu suprafete industriale de la 200 la 20000 mp cum ar fi: magazine, centre comerciale, hale producție, hale depozitare, silozuri și sau alte tipuri de clădiri.

Efectuam reparatii la orice tip de acoperisuri/terase cu suprafete industriale, oferim servicii si mentenanta, este foarte important ca atunci cand apar probleme la acoperis sa contractati o firma de hidroizolatii care să se ocupe de posibilele probleme ce pot aparea.