Hidroizolatii Terase Circulabile

Inainte de toate, dorim sa mentionam faptul ca importanta hidroizolatiei incepand de la simpla dar importanta hidroizolatie a unui balcon, bai, terase sau pardoseli pana la izloatia unui acoperis verde, orice neatentie la detalii sau greseala ce initial trece neobservata, duce la costuri de reparatie ce vor depasi cu mult diferenta de pret dintre o firma ce foloseste materiale slabe calitativ si una ce lucreaza cu materiale de calitate si este atenta la detalii.

Deterioararea lucrarilor de hidroizolatii terase circulabile este un lucru comun intrucat nimic nu este facit sa tina pentru o vesnicie dar aici intervine echipa noastra de profesionisti in refacerea lucrarilor de acest tip.

Acesta este si rolul nostru, de a oferi cele mai bune solutii la standarde inalte si profesioniste.

Sistem Complet

Este varianta de realizare a izolatiilor teraselor in care hidroizolatia este deasupra termoizolatiei. Sunt folosite membrane bituminoase armate cu poliester sau fibra de sticla, finisate cu nisip, PE sau ardezie (membrane cu ardezie), aditivate APP sau SBS.

Membranele bituminoase reprezinta cea mai buna varianta de hidroizolatii pentru vile, imobile rezidentiale si blocuri de locuinte.

Va putem furniza sistemul complet de termo si hidroizolatii – material + manopera – inclusiv lucrari de sape si montare a termoizolatiei, mai putin finisajele.